Επίδοση Βαθμολογίας Β΄Τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του 4ου ΔΣ Ξάνθης.

Η επίδοση της βαθμολογίας και η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών των Γ΄-Δ΄-Ε΄-Στ΄ τάξεων του σχολείου μας, για το Β΄ τρίμηνο του σχολικού έτους 2022-2023, θα, πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 στις 13:15΄ στις αίθουσες των τάξεων.

Οι εκπαιδευτικοί της Α΄& Β ΄τάξης , την ίδια ημέρα, θα ενημερώσουν προφορικά τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους.

Επισημαίνουμε ότι η παραμονή των μαθητών στον χώρο του σχολείου μετά τις 13:15 (ώρα ολοκλήρωσης του πρωινού προγράμματος ) γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των γονέων όσον αφορά στην εποπτεία τους.

Το Ολοήμερο την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσει κανονικά και οι μαθητές θα έχουν μαζί τους φαγητό, που δε θα χρειάζεται ζέσταμα: πρόχειρο φαγητό ή ένα σάντουιτσ.

Η 21η Μαρτίου, πέρα από ημέρα επίδοσης βαθμολογίας, είναι και η ημέρα Αιμοδοσίας στη μνήμη μιας αγαπητής συναφέλφου του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Παρακαλούμε όποιος είναι αιμοδότης ή έχει τη θέληση να προσφέρει αίμα, ας προσέλθει. Ας ενισχύσουμε από κοινού με το 12ο Δημοτικό στα σχολεία μας την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s