Ολυμπιακή εβδομάδα στα σχολεία 2021

Οι μαθητές των τμημάτων της Στ΄τάξης του Σχολείου μας συμμετείχαν διαδικτυακά στην Ολυμπιακή Εβδομάδα από 31 Μαΐου ως 4 Ιουνίου 2021, συμμετέχοντας σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με την ιστορία και το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων και τη γνωριμία με Έλληνες Ολυμπιονίκες. Πιο συγκεκριμένα περιηγήθηκαν στο Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας και συμμετείχαν στις συνεντεύξεις με τους Ολυμπιονίκες Δημοσθένη Ταμπάκο και Σοφία Μπεκατώρου.

Ευχαριστήριο μήνυμα στους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους:

Η ομάδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και ο Πρόεδρος της κ. Γιώργος Αλικάκος σας ευχαριστούν θερμά για τη συμμετοχή και την ενεργή παρουσία σας, στην «Ολυμπιακή εβδομάδα στα σχολεία 2021».

Ευελπιστούμε ότι είναι η αρχή μίας πορείας, που θα επιτύχει τη μεταλαμπάδευση των Ολυμπιακών Ιδεωδών, στους νέους της χώρας μας. Στόχος μας είναι η «Ολυμπιακή εβδομάδα στα Σχολεία», να καθιερωθεί ως θεσμός και η Ολυμπιακή Παιδεία να συντελέσει στη δημιουργία καλύτερων ανθρώπων. Ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει πολλά και να βοηθήσει τα παιδιά μας, να αποκτήσουν εφόδια για τη ζωή τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s