Ανακοίνωση για τα Αυτοδιαγνωστικά Τεστ

Aγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε πως η προμήθεια των αυτοδιαγνωστικών τεστ από τα Φαρμακεία γίνεται μόνο στις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Πρέπει να προμηθευτείτε απαραίτητα το 1ο τεστ μέχρι αύριο Παρασκευή (καλύτερα έως το μεσημέρι) μια και η διάθεσή τους δεν θα είναι εφικτή από τα εφημερεύοντα ή διανυκτερεύοντα φαρμακεία. Το Σάββατο δεν είναι εντελώς ασφαλής η διάθεση των τεστ, μια και δεν είναι ανοικτά όλα τα φαρμακεία και επιπλέον η βάση δεδομένων κλείνει νωρίτερα.
Επίσης σας ενημερώνουμε πως το Σχολείο θα παραμείνει ανοικτό αύριο Παρασκευή καθώς και το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 14:00΄ προκειμένου να δίνονται οδηγίες, υποστήριξη αλλά και εκτυπωμένες Σχολικές Κάρτες για τους μαθητές που δε διαθέτουν εκτυπωτή. Επιπλέον, αν ζητηθεί, θα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας του διευθυντή στο Σχολείο και τα απογεύματα ύστερα από συνεννόηση.
Η πραγματοποίηση του 1ου τεστ θα γίνει την Κυριακή και του 2ου την Τετάρτη και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα της τάξης .
Η χρήση έτοιμων εκτυπωμένων καρτών δε σημαίνει πως ο γονέας παύει να έχει την υποχρέωση να καταγράψει το αποτέλεσμα του Αυτοδιαγνωστικού Ελέγχου (self test) στην διεύθυνση https://self-testing.gov.gr/
Η είσοδος στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και η καταγραφή του αποτελέσματος απαιτεί ταυτοποίηση, με τη χρήση κωδικών του Taxis (κυρίως) αλλά και με άλλες επιλογές. Όσοι δεν έχουν τους παραπάνω κωδικούς θα πρέπει να τους προμηθευτούν από τους λογιστές τους και να προετοιμαστούν για τη διαδικασία. Το Σχολείο έχει τη θέληση να υποστηρίξει όσο είναι δυνατόν.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s