3η και τελευταία διακρατική συνάντηση του προγράμματος Erasmus+

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η 3η και τελευταία διακρατική συνάντηση του προγράμματος Erasmus+στο οποίο συμμετείχαμε τα σχολ.έτη 2018-2019.

Η συνάντηση έγινε από 3-6 Ιουνίου 2019.Οι δάσκαλοι και οι μαθητές του σχολείου υποδέχθηκαν τους εταίρους από Ισπανία,Βουλγαρία,Ιταλία και Ιρλανδία με μια ζεστή τελετή που ετοιμάστηκε με την επίβλεψη της μουσικού  του σχολείου.

 

 

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούσαν την πορεία του προγράμματος: οι τελικές εκθέσεις, η διάχυση των αποτελεσμάτων στην τοπική κοινωνία αλλά και στο σχολείο, το τελικό album (scrapbook)και το τελικόvideo-summaryτου προγράμματος.

20190604_132221

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Ξάνθη οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την γύρω περιοχή και τα αξιοθέατά της. Επισκέφθηκαν τη γειτονική  Θάσο, όπου και ξεναγήθηκαν στις ομορφιές του νησιού, την εκκλησία και το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο-Λάγος καθώς και όμορφα μέρη της πόλης μας.

 

Την τελευταία μέρα της συνάντησης, συμμετείχαν στην τελετή αποχαιρετισμού: οι μαθητές του σχολείου υπό την επίβλεψη της μουσικού και των γυμναστών τραγούδησαν πανέμορφα  τραγούδια  και χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

 

Η συνάντηση έληξε μέσα σε κλίμα συγκίνησης για όλους καθώς στη διάρκεια του όλου προγράμματος αναπτύχθηκαν σχέσεις φιλίας και καλής συνεργασίας.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s